Politica de retur

 
Home » Suport clienti » Politica de retur

Garanția banilor înapoi:

 

Dacă nu sunteți 100% mulțumiți de produsele nostre (achizitionate online) și calitatea lor, le puteți returna în 14 zile calendaristice și veți primi toți banii înapoi.

 

Când ne returnați produsul, trebuie să împliniți următoarele condiții:

 

  • Când returnați produsul, trebuie să fie în ambalajul original (pentru a verifica produsul, puteți tăia ușor banda ce acoperă și ține închis pachetul).
  • Daca s-a asamblat sau s-a încercat asamblarea, produsul nu mai poate fi comercializat ca și produs nou.
  • Produsul trebuie să nu fi fost deteriorat de către client.
  • În cazurile în care motivul pentru care doriți să returnați produsul ține de eventuale defecte de fabricație, noi ne asumăm responsabilitatea de a-l înlocui cu unul de calitate înaltă, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil o să vă returnăm toți banii. 
  • Produsul trebuie să fie exact ca în momentul primirii (să aibă etichete, pachetul ce îl protejează nu trebuie să fie deteriorat).
  • Produsul returnat trebuie să aibă toate componentele și ambalajele, la fel ca la primire.
  • Noi ne obligăm să facem returnarea banilor în 14 de zile, cu excepția situațiilor în care specificăm că durează mai mult. Banii vă vor fi trimiși prin transfer bancar către contul oferit de către client. Banii care vi se vor returna vor fi cei plătiți pentru produs, nu pentru serviciile oferite.
  • Conform legii, cheltuielile de returnare a produsului sunt în sarcina exclusivă a clientului. 
  • Nu se pot returna produsele care sunt aduse pe comandă (de la furnizor) la solicitarea clientului. 

 

 

1. Trebuie să sunați la Bucatarie Premium, la 0371907527, să ne transmiteți că vreți să returnați produsul. De asemenea, trebuie sa ne trimiteți o notificare în scris pe mail office@bucatariepremium.ro în care să specificați că doriți să renuntați la produs. În cerere, vă rog să specificați numele si prenumele, data primirii produsului și datele contului bancar: cont IBAN și numele titularului de cont (să fie aceeiasi persoana cu cea de pe factură). De asemenea, vă rugăm să atasați factura!

 

2. Ambalajul produsul trebuie să fie la fel cum l-ați primit, astfel încat să fie livrat în condiții optime, să fie protejat de lovituri. În cazul saltelelor, acestea trebuie sî fie în ambalajul original, nedesfăcut. Vom refuza să primim produsul înapoi dacă acesta ajunge neambalat sau ambalat necorespunzator și a fost deteriorat din acest motiv! Saltelele care au fost desigilate nu se pot returna din motive de igiena (Conf. Art.16 litera e OG 34/2004).

 

3. Produsul retur trebuie să ajungă la depozit Giarmata, Calea Lipovei 1185 (km 9). Clientul va răspunde de felul în care produsul va ajunge la depozitul bucatariepremium.ro. În cazul unui produs deteriorat, ajuns în depozitul firmei neconform, Vânzătorul își rezervă dreptul de a decide acceptarea sau neacceptarea returului. 

 

 

Clientul este informat asupra faptului că, în cazul în care produsele a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice, deteriorari, ambalaj deteriorat sau incomplet accesorii lipsă, factura lipsa, Vânzătorul își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

 

În cazul acceptării returului:

 

Diminuarea se aplică între 5%-90% din valoarea inițială a produsului. Taxa de diminuare va fi comunicată către client după recepționarea și examinarea produselor retur. Valorea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit. Valoarea produselor cu ambalajul original lipsă sau incomplet (de exemplu: suporți de siguranță, elemente de protecție din carton sau polistiren etc.) se diminuează conform valoarii aducerii la conformitate.

 

Valoarea produselor folosite, cu urme de uzură (pete, zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri etc.) se acceptă retur numai după aducerea lor la conformitate, implicând  costurile de igienizare, cosmetizare, reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea vânzării. Valorea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit.

 

Orice modificare a stării produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibilă vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea procedurii de returnare supusă unor taxe de readucere a produselor la starea în care au fost livrate.

 

In cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 zile de la retur sau în 14 zile de la solicitarea returului (în cazul în care vanzatorul s-a oferit să se ocupe el de transportarea produsului retur). În acest cost intră doar valoarea produselor, nu și transportul aferent returului sau costul altor servicii.

 

Clientul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.


Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate după specificațiile și instrucțiunile Cumpărătorului sau personalizate distinct pentru acesta, produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu și nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente. Saltelele care au fost desigilate nu se pot returna din motive de igiena.

 

 

BucatariePremium
Facebook
© Copyright 2024 bucatariepremium.ro
NEWSLETTER
SUPORT CLIENTI
office@bucatariepremium.ro
SHOWROOM
Calea Lugojului 2 Timisoara
Produsul a fost adaugat in cos